top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Vergoedingen

Werkgevers zijn steeds vaker bereid om bij te dragen aan de kosten van een coach. Het beperken of voorkomen van ziekteverzuim/arbeidsongeschiktheid levert ook het bedrijf voordeel op.

Het is dus raadzaam bij je werkgever na te gaan of er een ‘potje’ is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Misschien is een gedeeltelijke of gehele vergoeding van jouw traject mogelijk, bijvoorbeeld vanuit een opleidings- of coachbudget. Als je werkgever betaalt betekent dit niet dat ik jouw traject bespreek met je werkgever. We maken vooraf afspraken over evaluatiemomenten en wat daarvan verwacht wordt. Wij delen zonder expliciete toestemming niets met derden. 

 

Afspraakbeleid

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren worden afgezegd. Gebeurt dat nog later dan wordt de sessie in rekening gebracht. Immers, dit uur is niet meer op te vullen.

 

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, werkzaamheden, overeenkomsten en leveringen van dienstendoor of namens dienstverlener. Aangesloten bij beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) – CAT-therapeut nummer: CL3780-09-07-20. GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/ werkend volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. 

 

Provocatief Coachen Zuid-Holland

Sander Pardon, Leiden

06 – 51 82 90 60

info@provocatiefcoachenzuidholland.nl

www.provocatiefcoachenzuidholland.nl

bottom of page